Bez pozivnice?

Portal Gazeta Exspress piše da su lideri najvećih opozicionih stranaka, Isa Mustafa iz Demokratskog saveza Kosova i Albin Kurti iz Samoopredjeljenja, “bili vidljivo odsutni na glavnoj ceremoniji u Prištini organizovanoj povodom 20. godišnjice ulaska NATO trupa na Kosovo”.

Portparol LDK Besian Mustafa rekao je da nisu primili poziv da prisustvuju ceremoniji kojoj su prisustvovali bivši američki predsednik Bill Clinton i bivša državna sekretarka Madeleine Albright.
"Nismo dobili pozivnicu za današnju ceremoniju. Gospodin Mustafa nije bio pozvan kao lider stranke ili kao bivši premijer. Nismo htjeli da od toga napravimo veliku stvar, jer su bili prisutni međunarodni zvaničnici”, rekao je Mustafa juče.
Što se tiče Samoopredjeljenja, Exspress navodi da je njihov lider Albin Kurti održao konferenciju za novinare povodom 14. godišnjice osnivanja pokreta, jer su svečanosti u Prištini bile u toku, ali ističu da su dvojica poslanika stranke prisustvovali ceremoniji, a to su Valon Ramadani i Ali Lajci.