Kraljevski klub polako zatvara ovu sezonu i priprema se za veliki ljetni remont. Da može, Zinedine Zidane bi već sad zaključio ovu sezonu Real Madrida i posvetio se slaganju momčadi za budućnost.

Kraljevski klub je ispao i iz Lige prvaka i iz Kupa kralja, ostalo im je još samo španjolsko prvenstvo u kojem trenutno drže treću poziciju. Prvaci ne mogu biti jer Barcelona je odmaglila daleko, a svejedno im je hoće li završiti drugi, treći ili četvrti jer u svakom slučaju će igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.
U takvoj situaciji su trener, a i svi ostali u klubu zaduženi za slaganje igračkog kadra, mislima već u onome što ih čeka.
Zidane je već najavio kako u sklopu velike rekonstrukcije momčadi ovog ljeta misli prodavati neke igrače na kojima Real planira zaraditi ozbiljan novac koji će potom biti uložen u pojačanja.
Svoj popis želja već je kazao predsjedniku Florentinu Perezu, predvode ga Kylian Mbappe i Eden Hazard, a u međuvremenu se pojavilo novo ime: Declan Rice.
Ovaj odnedavni engleski reprezentativac igrački je eksplodirao u posljednje vrijeme u West Hamu i sve ga se češće povezuje s prelaskom u Manchester United ovog ljeta.
Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer u ovom polivalentnom defenzivcu vidi dugoročno rješenje za velikana s Old Trafforda i već je kontaktirao West Ham u vezi odštete. Engleski mediji pišu kako su spremni ponuditi Čekićarima 50 milijuna funti.
No, planove bi im mogao pokvariti - Zidane. Trener Reala, prema pisanjima dijela engleskih medija, oduševljen je zrelošću koju na terenu iskazuje ovaj mladić koji je u siječnju proslavio 20. rođendan i htio bi ga pošto-poto dovesti na Santiago Bernabeu.
U priči oko Ricea je ovo definitivno novi trenutak koji njega približava odlasku iz Londona i istodobno nudi mogućnost West Hamu da pokuša iskamčiti još veću odštetu.