Sve se mijenja zbog Zidanea

Tjednima je izgledalo kao da je sve već riješeno, ali čini se da je na pomolu preokret.

Povratak Zinedinea Zidanea na mjesto trenera Real Madrida kod mnogih je igrača pojačao želju za dolaskom u Kraljevski klub.
Posljednjih nekoliko dana tako smo mogli pročitati izjave Paula Pogbe i Edena Hazarda o tome kako je "Real Madrid veliki izazov" i kako je "Zinedine Zidane nogometni idol još iz dječačkih dana".
Dugoročni projekt i izgradnja novog Reala koja je povjerena karizmatičnom Francuzu primamljiv je izazov i Adrienu Rabiotu.
Francuskom veznjaku na ljeto istječe ugovor s PSG-om i on je davno rekao da ne misli potpisati novi, zbog čega već neko vrijeme nije u kadru prve momčadi.
Kao potentni veznjak koji ima samo 24 godine Rabiot se našao na meti mnogih klubova koji su spremni dati mu veliki ugovor s obzirom na to da ne moraju platiti odštetu za njega.
Liverpool, Arsenal, Tottenham... Svi ga oni žele dovesti u svoje redove, ali Barcelona je bila glavni favorit. Tako su tvrdili i francuski i katalonski mediji koji pobliže prate Barcu.
Jedni i drugi objavljivali su da je Rabiotov dolazak na Camp Nou "već dogovoren" i da se čeka službena potvrda, ali bijeli dim još nismo vidjeli.
Modrić i Kroos još mogu, ali Zidane želi svježu krv
Situacija se u međuvremenu promijenila i sad je na pole-positionu – Real. Razlog je Zidane koji u Rabiotu vidi dugoročnu zamjenu za Luku Modrića.
Francuski tandem Rabiot – Pogba, igrači koji imaju 24 (Rabiot) i 26 godina (Pogba) u Zidaneovoj su viziji idealna zamjena za Luku Modrića i Tonija Kroosa, čije se vrijeme u Realu bliži kraju. Modrić će u rujnu proslaviti 34. rođendan, a Kroos u siječnju 30. Nijemac je daleko od veteranskih godina, ali Zidane smatra da je vrijeme za svježu krv i ne želi propustiti priliku dovesti Rabiota besplatno.