Oglasili se iz Baleova tabora

Iz Baleova tabora stigla je njihova verzija priče o slučaju koji potresa Real.

Gareth Bale prolazi kroz teška vremena u dresu Reala. Od Velšanina se očekivalo da preuzme uzde momčadi nakon odlaska Cristiana Ronalda, ali on nije ispunio tu misiju, a pored toga je blijedim igrama navukao bijes navijača Reala.
Nakon poraza u El Clasicu navijači su u hodnicima Santiago Bernabeua zazivali njegov odlazak. Osim još jedne slabe partije, nije pomoglo ni što je Bale, koji je izašao u 61. minuti, uhvaćen kako ''bježi'' sa stadiona dok je utakmica još trajala.
Na loše igre nadovezale su se i vijesti o Baleovoj izolaciji u svlačionici – navodno se nije prilagodio na španjolski način života niti naučio čak ni osnove jezika. Nakon svega, pojavila se vijest da je Florentino Perez donio konačnu odluku i odlučio se riješiti Balea na kraju sezone.
Ipak, iz Baleova tabora poslali su poruke drugačijeg sadržaja. Igračev agent Jonathan Barnett oglasio se u razgovoru za Sky Sports i ponudio njihovu verziju priče.
"Ova generacija Realovih navijača govorit će godinama o Baleovim golovima. Trebali bi se sramiti, Gareth zaslužuje maksimalno poštovanje", rekao je te bez zadrške opleo po navijačima Reala.
"Način na koji navijači Reala tretiraju Balea je ništa drugo nego sramota. U šest godina u Španjolskoj osvojio je sve. Jedan je od najboljih igrača svijeta, ti navijači trebali bi mu ljubiti stopala."
Baleov agent također je demantirao priče o Baleovoj izolaciji u svlačionici i poručio da ne planira napustiti Real.
''Unatoč napisima španjolskih medija, Bale je sretan, solidno govori španjolski i nema problem sa suigračima. Ljudi koji to pišu ne znaju ništa o njemu. Nije bilo ni govora o napuštanju Reala, na ljeto on ne ide nigdje. Zadovoljan je, želi ostati u Realu i Real želi da ostane."