Legendarni italijanski trener otkrio

Legendarni italijanski trener Fabio Capello otkrio je zanimljivost iz njegovih trenerskih dana, točnije kada je sjedio na klupi Real Madrida.

Legendarni italijanski trener Fabio Capello aktivan je posljednjih dana na temu Maura Icardija i njegove teške situacije u milanskom Interu. Argentinski napadač udaljen je iz prve momčadi, ponajviše zbog supruge/menadžerice Wande Nare i njezinih komentara u javnosti o treneru, suigračima i klubu. 
Capello smatra da njegov trenerski kolega Luciano Spalletti treba razgovarati s igračima, ne novinarima, te s njima izgladiti cijelu situaciju. Nesklad u Interovoj svlačionici usporedio je sa svojim periodom na klupi Real Madrida, kada je u Kraljevskoj momčadi još igrao aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker. 
"Spalletti mora razgovarati sa svojim igračima, a ne novinarima. Treba s njima riješiti problem. Meni se slična situacija dogodila u Real Madridu sa Šukerom i Mijatovićem. Njih dvojica nisu htjela dodavati loptu Raulu. Tek nakon razgovora sa svom trojicom to se prestalo događati", otkrio je Capello.