Sukob sa trenerom

Ako je do sada bio u nemilosti trenera Solarija, sinoćnjim potezom Isco se sam izbacio iz prve momčadi Real Madrida.

Mnogi navijači Reala bili su razočarani kada su za prvu utakmicu osmine finala Kupa kralja protiv Leganesa vidjeli da u početnoj postavi nema Isca. Trener Kraljevskog kluba Santiago Solari odlučio je ostaviti španjolskog reprezentativca na klupi, iako je uvelike promijenio izgled početnog sastava u odnosu na posljednju ligašku utakmicu.
U vezni red je stavio Valverdea, Casemira i Ceballosa, dok je u ofenzivni trojac uz Benzemu stavio Lucasa Vazqueza i Viniciusa Juniora. Isco je ostao na klupi, a u igru je ušao tek u 71. minuti. Nije se iskazao, a kako i bi kad je nakon utakmice pokazao koliko je frustriran svojim statusom u klubu.
Isco je nakon utakmice retvitao na svom profilu na Twitteru poruku koju je napisao jedan navijač, no s obzirom na osjetljivost njezina sadržaja, koji uključuje trenera Solarija, Španjolac ju je nedugo nakon toga obrisao.
"Stavio je Danija Ceballosa i Casemira koji su potpuno izvan forme. Stavio bi i sebe u igru iako je u mirovini već 20 godina, samo da ne mora staviti Isca", stoji u objavi koju je Isco praktički podijelio na svom profilu društvene mreže Twitter.
Ako je do sada bio u nemilosti trenera, Isco bi nakon ove gluposti definitivno mogao ispasti iz apsolutno svih kombinacija te bi se mogao preseliti na tribinu. Sve će biti jasnije nadolazeće nedjelje, kada Real Madrid ide na teško gostovanje kod Betisa.