Haos pred utakmicu Partizan - Bešiktaš

Simpatizeri turskog tima stvorili velike probleme srbijanskoj policiji prilikom odlaska na utakmicu, polupali su i nekoliko autobusa. Prebačeni su na sjevernu tribinu, ali ih je njih devetnaest privedeno u PU Beograd, prenose Večernje Novosti.

MUP SRBIJE: U PU BEOGRAD DOVEDENO 19 TURSKIH NAVIJAČA
Devetnaest turskih navijača fudbalskog kluba Bešiktaš "dovedeno je u prostorije" Policijske uprave Beograd, potvrđeno je večeras Tanjugu u MUP-u. Od njih 19, petnaest je dovedeno zbog paljenja pirotehnike, a četvorica zbog remećenja javnog reda i mira. Dvojica turskih navijača dovedeni su zbog tuče, a dvojica, jer su razbili staklo u autobusu GSP.
Haos na ulicama pred meč Partizana i Bešiktaša. Navijači turskog tima stvorili velike probleme, polupali nekoliko autobusa javnog prevoza i primorali srbijansku žandarmeriju da reaguje.
Ipak, sve se dobro završilo, pa su sprovedeni na sjevernu tribinu stadiona JNA.
Iako je, zbog prevelikih padavina postojala mogućnost da se meč odloži, to se nije dogodilo. Sudije i delegati su odlučili da postoje uslovi da se meč odigra.
Utakmica trećeg kola C grupe fudbalske Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša završena je ubjedljivom pobjedom Bešiktaša sa 4:0.