Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi je otkrio da je pariški klub odustao od dovođenja Realovog Angela Di Marije davši tako do znanja da je argentinski reprezentativac preskup za francuskog prvaka, javlja goal.com.

Time je katarski vlasnik stao na kraj trakavici oko prelaska veznjaka 'kraljevskog kluba' u PSG, koja je trajalo već duže vrijeme ovog ljeta. Time su Parižani dali prostora Manchester Unitedu, koji je također 'zagrizao' za sjajnog Argentinca, koji je očito izgubio mjesta u Realu dolaskom Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa.
"Istina je da smo razgovarali s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom oko Angela Di Marije, ali nam je preskup. Zaustavili smo pregovore", rekao je Al-Khelaifi na konferenciji za medije.
PSG je već doveo Davida Luiza iz Chelseaja za 50 miliona eura ovoga ljeta, a na posudbu do kraja sezone su doveo je Sergea Auriera. Real Madrid je za Di Mariju tražio 60 miliona eura, a s obzirom Parižani smiju ograničeni iznos za pojačanja zbog kršenja financijskog fair-playa, smatraju da si Argentinca ne mogu priuštiti.
Zbog navedenog prekršaja PSG je dobio kaznu od 60 milijuna eura, a momčad za Ligu prvaka smanjena im je na 21 igrača za predstojeću sezonu. Ako će se držati financijskog fair-playa 40 miliona eura će im biti vraćeno, ali kazna je već uticala na njihovo skromnije trošenje ovog ljeta za razliku od prijašnjih.