Ponovo u centru pažnje

Mlada zvijezda Manchester Uniteda je ponovo u centru pažnje medija u Engleskoj. Nakon što je odabrao reprezentaciju za koju će nastupati, sada je u centru pažnje i njegov ljubavni život.

Malo poznata studentica Mellisa McKenzie je dospjela u centru pažnje nakon što je ispričala priču za izlazak sa Januzajom. Naime, njih dvoje su se upoznali preko facebooka i navodno je Januzaj danima opsjedao da molbom da je izvede na večeru. Na kraju je Melissa pristala, ali kako sada sama kaže pokajala se.
"Nikada nisam upoznala nikoga tako škrtog. Bila sam veoma uzbuđena pred izlazak. Upoznali smo se na jednoj društvenoj mreži. Pripremila sam se za glamurozan izlazak i šminka me koštala 30 funti. Očekivala sam da će doći po mene automobilom, ali na kraju smo se odvezli mojom starom plavom Fiestom. Onda je rekao da me vodi u restoran brze hrane na prženu piletinu. Tu sam se razočarala", završila je Melissa.
Januzaj je na ovaj sastanak došao u trenerci i patikama. Na kraju je platio večeru od 18 funti, ali je Melissa morala da plati parking. Komentari su različiti, ali većina je na strani Januzaja, jer je Melissa mislila da će dobiti sve. Na kraju joj je jedino ostalo da priču proslijedi engleskim.