"Lako je moguće!"

Paralelno s aferama koje potresaju Camp Nou nastavljaju se spekulacije oko mogućeg odlaska Lionela Messija iz Barcelone…

Poznati njemački stručnjak Felix Magath smatra kako je sasvim moguće da Bayern već na ljeto kupi Lionela Messija.
„Ako Bayern i ove sezone osvojio Ligu prvaka, bit će vrlo zanimljivo odredište za Messija", tvrdi Magath koji je sjedio na klupi Bayerna od 2004. do 2007.
„Bayern je imao sjajnu ekipu i prije desetak godina, no ne toliko superiornu kao danas. Bayern je u moje vrijeme imao između 12 i 16 vrhunskih igrača, a sada ih ima 25. Ako Bayern nastavi politiku jačanja ekipe, a to je sasvim izvjesno, dominirat će europskim nogometnom u sljedećih deset godina“, misli njemački stručnjak nadaleko poznat po željeznoj disciplini, a koji je nedavno bio povezivan sa zagrebačkim Dinamom, no taj se transfer nije ostvario.
„Sasvim je razumljivo da najbolji igrači Bundeslige i svijeta hrle u Bayern. UIi Hoeness se promijenio. Prije nije želio dovoditi jako skupe igrače, a sada su u Bayernu sasvim normalni transferi veći od 30 miliona eura. Klupska politika se promijenila, očito su ambicije porasle, Bayern želi dominirati i ima sve potrebno da to ostvari“, zaključio je Magath.