Mourinho

"Duel Real Madrida i Manchester Uniteda je dvoboj koji svijet želi vidjeti", najavio je skorašnje susrete u osmini finala Lige prvaka trener Real Madrida Jose Mourinho.

Mourinho je u nedjelju na Old Traffordu uživo svjedočio pobjedi Manchester Uniteda protiv Liverpoola 2-1 u premierligaškom derbiju, kako bi stekao dodatni uvid u mogućnosti "crvenih vragova".
"Real Madrid protiv Manchester Uniteda. Sir Alex protiv svog prijatelja Mourinha. Jedina je šteta što to nije finale Lige prvaka. Znamo da ih možemo pobijediti. Znamo i da oni mogu pobijediti nas. Ali, bit ćemo spremni", najavio je "The Special One".
Portugalski stručnjak nastoji svom klubu donijeti jubilarnu, desetu titulu u Ligi prvaka, a sebi priskrbiti status prvog trenera u povijesti koji je s trima različitim klubovima osvajao Ligu prvaka. Kaže da se njegova ekipa dobro pripremila zahvaljujući teškim iskušenjima u skupini.
"Bilo je skupina u kojima ste već nakon dvije ili tri runde znali ko će biti prvi, a ko drugi u skupini. Naša skupina je, pak, uključivala tri od pet najboljih ekipa u takmičenju, Borussiju Dortmund, Manchester City i nas. Sada smo, pak, dobili najtežeg suparnika u osmini finala i to će biti najveći ogled osmine finala", zaključio je Mourinho.