Najbolji besplatni lijek

Suvremeno društvo je nažalost društvo bolesti.

Ljudskom tijelu potrebna je i sunčeva energija, što potvrđuju slučajevi iscjeljenja putem jutarnjeg i večernjeg gledanja u Sunce.
Barem jednom u tjednu treba provoditi post da bi tijelo sagorjelo nataložene nečistoće, kao što su to prakticirali narodi drevnih istočnih i zapadnih kultura.
A stari narodi poznavali su još jednu tajnu zdravlja i dugovječnosti – urinoterapiju.
Otkriće urinoterapije
Hiljadama godina stara urinoterapija počela se otkrivati i kod nas, ponajprije zahvaljujući knjizi "Iscjeljivanje urinom" autorica Ingeborg Allmann i Ulrike Kohrs-Gerlach, objavljenoj 2007., nakon koje je uslijedilo još nekoliko prevedenih naslova.

Kako se primjenjuje urinoterapija

Urin se može koristiti na nekoliko načina, uz napomenu svih autora da se koristi samo srednji mlaz, koji je sterilan i čist, dok su u početnom i završnom mlazu sadržane otpadne tvari.
Masiranje tijela urinom
Autori se slažu da je najbolje masirati tijelo 75 minuta do 2 sata  urinom koji je star 3 – 7 dana.
Na ovaj način urin se brzo apsorbira kroz kožu i kroz nju izbacuje otrove iz tijela.
Masiranje treba provoditi svakodnevno i kroz dovoljno dug period, dok tijelo ne prestane izbacivati nečistoće.
Ne treba se obeshrabriti ako reakcija bude burna, jer je to prirodan proces.
Kod tvrdokornijih bolesti potrebno je provoditi post na vodi i urinu.
Post na urinu i vodi
Autori ga preporučuju kod ozbiljnih i kroničnih bolesti. Pije se urin izlučen tijekom čitavog dana i noći, ili se kombinira dnevni za piće, a noćni za masažu.
Tjelesne reakcije mogu biti povraćanje, proljev i promjene na koži, dok tijelo ne izbaci sve otrove.
Nakon posta na urinu i vodi potrebno je postupno prelaziti na zdravu prehranu, uzimanjem malih količina prirodno ocijeđenih sokova.
Dok traje post, urin hrani tijelo potrebnim hranjivim tvarima, što dokazuju mnogi slučajevi ljudi koji su preživjeli doživjevši brodolome, ostajući bez hrane i vode.
Oblozi od urina
Oblozi stavljaju se na opekotine, rane ili čireve. Oblog stalno treba biti vlažan.
Urin u obliku kapi
Ako se urin  kapa u nos, gotovo trenutno odčepljuje nosne kanale i omogućuje normalno disanje. Urin možete također kapati u uši i oči.
Grgljanje urina u usnoj šupljini
Pomaže kod grlobolje i kod bolesti zubi, prilikom čega nakon nekoliko minuta prestaje zubobolja.
Urinoterapija u budućnosti
Suvremeni mediji sve češće nas izvještavaju o preživljavanjima pojedinaca bez hrane i vode, zahvaljujući ispijanju vlastita urina.
Dovoljno je prisjetiti se vijesti o preživljavanju Bolivijca Minora Vidala na urinu i vodi u prašumi nakon zrakoplovne nesreće, objavljene u svim medijima u rujnu 2011., ili slučaja dvojice Kineza koji su u kolovozu 2007. preživjeli jedući ugljen i pijući urin zatrpani u rudniku.
Na tragu tradicionalne ayurvedske medicine, indijski farmakolozi objavili su  vijest o lijeku na bazi kravljeg urina i biljaka, koji navodno liječi rak.
Sve ovo ide u prilog činjenici da se urin više ne smatra nečim prljavim i štetnim te da bi se mogao početi masovno upotrebljavati u terapeutske svrhe.