Inspirirajte se!

Nemaju svi talent svoj životni prostor učiniti 'otpornim' na nesnosan nered. Za to je potrebna savršena organizacija, a za nju vam je ponekad potrebna i mala pomoć stručnjaka...

Stručnjakinja za organizaciju prostora Amanda LeBlanc, čija se emisija The Amandas prikazuje na The Style Networku, podijelila je neke od njezinih najdraže preuređenih i organiziranih prostora iz emisije. 
Garaža
Garaže su obično mjesta gdje odbacujemo suvišne stvari. Zna se dogoditi i da su toliko zatrpane starim stvarima da ne ispunjavaju svoju osnovnu funkciju - parkiranje automobila. 
Kako biste je preuredili i oslobodili, trebate dobro osmisliti kako najbolje iskoristiti zid. 
Garderoba
Ovaj je prostor prije nego je postao garderoba bio dio potkrovlja s kojim klijent nije znao što bi. Kod svakog prostora morate se usredotočiti na njegove pozitivne strane, a ne negativne, savjetuje Amanda. 
Dječji ormar
Ako imate malu djecu s malim ormarom, mislite vertikalno. Amanda na svojoj stranici www.themanadas.com nudi organizator freedomRail pomoću kojega je organizirala i ovaj ormar. 
Ostava
Amanda nije prevelika ljubiteljica žičanih polica, ali na ovome je primjeru htjela dokazati da se i one mogu dovesti u red. Njezin omiljeni proizvod su posude u kojima možete čuvati žitarice i drugu suhu robu. 
Kućni ured
Ured bi trebao biti sretno mjesto, a dobro uređen i organiziran učinit će vas i produktivnijima. Posao je težak, a vaš bi ured trebao biti barem ugodan. Amandin omiljeni 'alat' u uredima su kutije za viseće mape. Svi imamo mape koje koristimo na dnevnoj bazi, a ako su organizirane u kutije za mape bit će vam dostupnije i preglednije.