Korisno

Čišćenje kupatila ponekad zna biti težak zadatak, pogotovo kada se radi o odstranjivanju neugodnih mirisa. No, kako biste si olakšali posao, jedna majka otkrila je tri jednostavna trika kako da kupatilo uvijek lijepo miriše.

Mama Mila na TikToku poznata je po savjetima za čišćenje kućanstva, a njezini trikovi često privlače veliku pozornost korisnika društvenih mreža. U posljednjem videu otkrila je tri laka trika za uklanjanje neugodnih mirisa iz kupatila te oduševila brojne korisnike.

Kako biste očistili peškire iz kupatila, pomiješajte jednu šalicu alkoholnog octa i četiri kapi esencijalnog ulja lavande. Smjesu dodajte u mašinu za veš te stavite na uobičajeno pranje. Vaši ručnici ostat će mekani i mirisni, a i cijelo kupatilo ljepše će mirisati.

Za uklanjanje neugodnih mirisa oko zahoda, podove operite pjenom za brijanje i vrućom vodom. Jednostavno nanesite obilnu količinu pjene za brijanje na pod te dobro utrljajte, a zatim sve obrišite krpom uronjenom u vruću vodu.

I na kraju, kako biste očistili odvode i riješili se neugodnih mirisa, u odvod prvo stavite pola šalice sode bikarbone, a zatim je zalijte s pola šalice limunova soka. Odvod dobro isperite vrućom vodom kako biste se riješili nakupljenih ostataka, piše Teklic.hr.

 
@mama_mila_

Easy tricks to make your bathroom smell fresher for longer 🌻 #cleaninghacks #LearnOnTikTok #TikTokPartner

♬ MONEY - 리사 (LISA)