SIMPATIČNI SNIMAK

Korisnica TikToka pod imenom Una Laguna nedavno je podijelila snimak na kojem prikazuje svog sina i njegove reakcije na nove stvari, a djetetova reakcija je ubrzo prikupila brojne simpatije.

Naime, ova majka na TikToku objavljuje snimke iz života njenog sina Salema, a sadržaji se uglavnom sastoje od njegovih reakcija na novu hranu i određene situacije.

Međutim, snimak u kojem je odlučila svom sinu pokazati dijelove njihovog doma, koji mu još uvijek nisu dostupni, prikupio je na ovoj društvenoj mreži više od 20 miliona pregleda za samo četiri dana.
 
@una_laguna Showing baby places he's never seen 😆 #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - una laguna
Majka Una je Salemu pokazala kako izgleda unutrašnjost zamrzivača i frižidera, šta se nalazi na posljednoj polici u kuhinji, unutrašnjost mašine za veš i mikrovalne pećnice, unutrašnjost kutije s keksom i slično.

Korisnike TikToka nasmijale su i oduševile dječakove reakcije na predmete i prostor, koji prvi put vidi, a mnogi su od nje tražili da napravi cijeli serijal ovakvih sadržaja. Samo dan kasnije, ona je podijelila novi video, koji je također prikupio brojne simpatije.
 
@una_laguna Replying to @Eloise A part two has been made 😆 #fyp ♬ original sound - una laguna
Na drugom snimku, moguće je vidjeti dječaka Salema u novim avanturama, gdje dječak prvi put gleda šta se nalazi s druge strane ograde, kako izgleda unutrašnjost kante za recikliranje otpada, unutrašnjost rerne i poštanskog sandučeta i slično.