OBJAVLJEN NA TIKTOKU

Australska influenserica Leah Haton je nedavno objavila TikTok video, a nikome nije jasno kako je dosad uspio prikupiti skoro 25 miliona lajkova.

Naime, ona se snimila u automobilu uz pjesmu "Praise Jah In The Moonlight" Joshue Marleyja. Ovaj video se naizgled ni po čemu ne izdvaja od ostalih koje svakodnevno viđamo na spomenutoj društvenoj mreži.

Međutim, milionski lajkovi se nižu. Pregledan je više od 220 miliona puta i ima skoro 300.000 komentara.

@looooooooch Summer😊#Inverted ♬ Praise Jah In The Moonlight - YG Marley
"Djevojka je prelijepa, ali mi nije jasno zašto je dobila baš ovoliko lajkova. Društvene mreže počinju gubiti smisao", "Može li mi neko objasniti o čemu je riječ? Nema šanse da je ovim zaslužila tako vrtoglave cifre", "Za popularnost očigledno više nije potreban nikakav trud", neke su od reakcija u komentarima.

Mnogi u komentarima zapisuju datum kada su pogledali njen video i broj lajkova koji je imala u tom momentu i nastavljaju brojati njihov rast.

Leah je 2001. godište, a na YouTubeu je postala aktivna 2018. Ubrzo je postala popularna na ovoj i svim drugim mrežama. Najčešće objavljuje sadržaj vezan za modu i šminku. Sarađivala je s mnogim brendovima, među kojima su Princess Polly, Boutique, Peppy Coau i Fashion Nova.