Ovo je savršena prigoda da lice očistiš od mitesera. Krema za samotamnjenje ionako se treba dobro osušiti, zar ne?

Svaka zaposlena cura zna kako je multitaskanje iznimno važno za kvalitetnu organizaciju dana. Nemoj preskakati korake svog beauty režima zbog manjka vremena već pronađi zadatke koji se savršeno nadopunjuju!
Donosimo popis od 5 stvari koje možeš raditi dok sušiš kosu:
1. Vježbaj guzu
Dok sušiš kosu fenom, ritmički stišći i opuštaj mišiće stražnjice. To ne zahtjeva micanje s mjesta pa neće pokvariti tvoju fen frizuru, a tvoje će tijelo u badiću ovog ljeta izgledati puno bolje.
2. Očisti lice od mitesera
Naravno, nanošenje maske ili hranjive kreme prije sušenja ne dolazi u obzir, no ovo je savršena prigoda da na nos, čelo i bradu nalijepiš trakice koje čiste pore od mitesera.
3. Izbijeli zube
Još jedan potez koji ne zahtijeva kretanje, a tvoj izgled čini puno boljim. Nanesi trakice za izbjeljivanje na zube i kreni na feniranje - za pola sata imat ćeš divnu frizuru i blještave zube!
4. Osuši pedikuru
Prije feniranja napravi pedikuru, nalakiraj nokte i obuci japanke. Za vrijeme friziranja nokti će se dobro osušiti pa ćeš izbjeći katastrofu poznatiju kao "lak na mojim novim cipelama".
5. Uljepšaj noge ili cijelo tijelo
...kremom za samotamnjenje! Kremu za samotamnjenje potrebno je dobro osušiti nakon nanošenja, no samo rijetke od nas imaju strpljenja za nepomično stajanje u kupaonici. Dok čekaš da ti se ten osuši - isfeniraj kosu!