Momci ne komplikuju

Napadno narandžasto sjajilo, vrlo naglašeno iscrtane usne, pola kile tuša za oči. Ne, frajere neće zainteresirati najnoviji trendovi u šminkanju. Jaka šminka i vrlo debeli sloj pudera nikad nisu bili put do njihova srca. Ako doista želite da se 'zapale', odaberite jednostavniju i laganiju šminku.

Iako su svi frajeri različiti, jedva vidljiva, neutralna šminka uglavnom će prevagnuti. Zato neonske boje ostavite po strani i ciljajte na one neutralne. Uz iznimku dobro izvedenog smokey eyes imidža uz svijetlo namazana usta, minimalna količina šminke ona je koja će najprije pridobiti tipa koji vam se sviđa. Naglašavanje vaše prirodne ljepote pokazuje da ste opušteni i jednostavni (većina muškaraca ne pada na kraljice drame). 
Smokey Eyes
Savršena mješavina, ujedno seksi i slatko, smokey eyes imidž je najbolji izbor za izlazak s muškarcem. Za noćne izlaska dodajte malo glamura nanoseći jači sloj sjenila, za dnevne birajte sjenila svjetlijih boja. 
Smokey eyes
Prirodno
Pravilo da je manje uvijek više itekako vrijedi kada je u pitanju šminka. Debeli sloj korektora na vašem licu, muškarci će doživjeti negativno. Pomislit će kako se ispod toga krije tko zna kakva strahota koju ste pokušavali prikriti. Koristite lagani puder i korektor te vodite računa da bojom ne odudaraju od vašeg prirodnog tena. U ljetnim mjesecima pustite neka koža diše i neka sunce 'dotakne' vaš ten. 
Bujne trepavice
Muškarci vole kad flertate trepavicama. Pokušajte s maskarom koja dodaje volumen kako biste obogatili vaše trepavice i kroz njih uhvatile njegov pogled. Umjetne trepavice također su jedna od mogućnosti, no pobrinite se da one budu prikladne veličine kako ne biste izgledali neprirodno i kao da se previše trudite. 
Lagano i kremasto rumenilo
Malo ružičaste na vašim obrazima razvedrit će čitavo lice i dati vam zdravi, svježi izgled. Odaberite ton koji će se lijepo slagati s vašim puderom i tenom. 
Sjajne ružičaste usnice
Skrenite pozornost na svoja preslatka usta! Žarko crveno ili narančasto ponekad može djelovati agresivno. Međutim, s laganim ružičastim sjajilom ne možete pogriješiti. Vašem izgledu će dati nježan i romantičan 'štih' kojem će rijetko koji muškarac moći odoljeti.