Nošenje bočice s vodom u spreju izvrsna je stvar jer, osim što će te rashladiti i donijeti ti prijeko potrebnu svježinu, vratiti će vlagu u tvoje lice dehidrirano od sunca

Masna T-zona i maskara koja curi nikome ne stoje dobro pa ti donosimo popis od pet stvari koje će te spasiti od "rastapanja" ovog ljeta.
Papirići za upijanje masnoće
Ovi papirići dolaze u slatkim malim pakiranjima, a mogu se naći u gotovo svakoj drogeriji ili parfimeriji. Genijalni papirići izvrsno će upiti masnoću s tvog lica te ga ostaviti lijepim i matiranim u samo nekoliko sekundi. P.S. Matirajuće papiriće možeš koristiti i kad ne stigneš oprati kosu, a želiš upiti masnoću s vlasišta.
Termalna vodica u spreju
Nošenje bočice s vodom u spreju izvrsna je stvar jer, osim što će te rashladiti i donijeti ti prijeko potrebnu svježinu, vratiti će vlagu u tvoje lice dehidrirano od sunca. Možeš ih nabaviti po cijenama od desetak kuna ili staviti običnu vodu u bočicu s raspršivačem.
Vodootporna olovka
Ako voliš koristiti olovku za oči, ali u ljetnim danima zbog nje uvijek izgledaš uplakano i neuredno, odluči se za vodootpornu varijantu. Neće se topiti, razlijevati ni preslikavati pa ćeš tokom cijelog dana izgledati besprijekorno.
Stick za usne sa zaštitnim faktorom
Kako bi bile lijepe i njegovane, i usne treba zaštititi od štetnog uticaja sunca pa ti preporučujemo da ljeti uz sebe uvijek imaš stick sa zaštitnim faktorom.