Sinoćnija dodjela nagrada "People's Choice Awards 2012." donijela je neke zanimljive modne odabire, kojima su mlade snage Hollywooda pokazale da znaju kako se ponašati na crvenom tepihu baš poput pravih zvijezda.

Lucy Hale

Zvijezda serije "Slatke male tračerice" odlučila se za asimetričnu crnu haljinu uz koju je iskombinirala crne satenske salonke i žarko ružičasti ruž za usne.

Miley Cyrus

Mlada glumica obukla je izazovnu bijelu haljinu s prozirnim ušicima koja je otkrila njen dekolte, a uz to je obukla elegantne metalik salonke i raspustila dugu kosu. Mladenački i seksi!

Lea Michele

Glumica zanosna glasa zablistala je u bijeloj haljini s resicama u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća. Pri izboru obuće odlučila se za izvrsne svjetlucave sandale, a na usne nanijela upečatljivi ružičasti ruž koji joj je izvrsno pristajao.

Nina Dobrev

Seksi Nina odlučila se za zelenu usku haljinu s prozirnim čipkastim rukavima. Uz efektnu haljinu odabrala je bež sandale s remenčićima i bež torbicu.

Vanessa Hudgens

Dugačka seksi haljina istaknula je lijepo tijelo bivše cure Zaca Efrona. Kao i većina cura te večeri, Vanessa se odlučila za crne satenske salonke.

Emma Stone

Crvenokosa glumica na crvenom je tepihu odskakala od svojih celebrity kolegica, jer se umjesto za haljinu odlučila za - smoking. Vitkoj glumici hlače cigareta kroja odlučno su pristajale, a zelena boja lijepo je istaknula njezinu bijelu put i crvenu kosu.