Ako još nisi nabavila niti jedan odjevni komad u najpopularnijoj ovosezonskoj boji, vrijeme je da požuriš. Boja crvenog vina dugo je bila zapostavljena, no ove sezone vratila se jača no ikad. "Must have" boja ove zime dolazi u svim mogućim oblicima, pa je možemo naći na raznim odjevnim predmetima, ali i modnim dodacima. Pristaje i svjetlokosim i tamnokosim curama, te svim bojama puti. Dovoljan je jedan predmet u ovoj boji da budeš u trendu, a izbor je zaista širok.

Kako isfurati boju crvenog vina:

Modni dodaci

Ako nisi sigurna stoji li ti ova boja, dovoljno je da svoj ormar upotpuniš nekim detaljem kao što su remen, večernja torbica ili rukavice. Cure s lijepim nogama mogu si priuštiti i najlonke u ovoj boji koje mogu kombinirati sa crnim, tamnoplavim i bež odjevnim predmetima.

It - komadi

Zašto ne bi spojila dva trenda odjednom i nabavila komad koji će se nositi samo ove sezone baš u ovoj boji? Gležnjače s debelom platformom i zimski šeširi izgledaju super, a ako ih nabaviš u boji crvena vina, pogodit ćeš dvije muhe jednim udarcem.

Komadi u koje se isplati uložiti

Ako si sigurna da ti ova boja izvrsno pristaje, slobodno nabavi kaput, hlače ili torbu u boji crvenog vina. Ovu boju je iznenađujuće lako kombinirati, a bit ćeš u trendu cijele zime.