Vlasnica prekrasnog labradora na TikToku je podijelila snimku nezgode do koje je došlo kada je svoju zalihu gumenih bombona zaboravila sakriti od svog ljubimca.

Naime, djevojka po imenu Carrie Smith je ostavila bombone s marihuanom na mjestu gdje ih njezin pas može dosegnuti, što je on naravno i napravio.

Kada se vratila primijetila je da nešto nije u redu. Njezin labrador pojeo je dva bombona i izgledao je usporeno i nadrogirano.

Iako joj je veterinar rekao da će sve biti u redu s njezinim psom jer nije pojeo veliku količinu bombona, Smith je za svaki slučaj čekala uz njega sve dok bomboni nisu prestali djelovati.

@carrxsmith He was truly on his own planet there for a min🪐 #gardening #gardengummies #labsoftiktok #blacklab ♬ never be like you - 🎧🎧🎧
"Stvarno je bio u svom svijetu tih par minuta", napisala je vlasnica labradora u objavi.

Snimka je postala viralna na TikToku, gdje ju je pregledalo više od 22 miliona ljudi.

"Pravi se da je trijezan jer si ti pored njega", "Koje bombone trebam kupiti da bih se osjećao kao taj pas?", "Radim na hitnoj za kućne ljubimce i ovo viđamo minimalno dvaput dnevno", "Jadničak, nadam se da se osjeća bolje", "Ja ću šta je i on uzeo", neki su od komentara ispod objave.