SLAŽETE LI SE?

Djevojka po imenu Nicole Doyon često na TikToku daje savjete o muško-ženskim odnosima, a nedavno je govorila o pitanju koje joj često postavljaju: "Zašto su zgodne žene često u vezi s muškarcima koji nisu ni približno atraktivni kao one?"

U videu koji je prikupio više od 10 miliona pregleda objasnila je razlog, a priznala je i da je čudi što mnogi ovo ne znaju.

"Znate ono kad vidite par i djevojka je izvan njegove lige pa se drugi muškarci pitaju kako je uspio završiti s njom?", započela je Nicole u svom videu pa dodala: "Vjerojatno je samo tretira kako treba", rekla je i naglasila da muškarce njihova ljepota neće odvesti daleko kod žena.

@nicole_doyon

Mind blown 🤯

♬ original sound - Nikki❤️‍🔥
"Nevjerovatno mi je kako ljude to toliko buni. To što si zgodan će ti pomoći samo kratko... To razumijete? To što si zgodan će možda privući njenu pažnju, možda će ostati s tobom malo duže nego što bi trebala. Ali na kraju dana, ako si kreten, ako je ne tretiraš kako treba - neće te odabrati", objasnila je.

"Muškarci mogu završiti sa zgodnijim ženama jer žene ne osuđuju toliko. Djevojka će biti s muškarcem koji je možda 'ispod njene lige' ako se on prema njoj lijepo ponaša. Muškarci će teško uočiti cure koje im nisu privlačne fizički, ali cure - mi volimo dejtati s ružnim muškarcima. Ok, ako je smiješan i ako se lijepo ponaša prema nama. Sanjam li o ružnom dečku? Ne, ali ako će mi poklanjati cvijeće svaki dan - može", zaključila je.