Velika Britanija

"Napustila sam školu i zaradila oko 110.000 eura učeći muškarce kako razgovarati sa ženama. Naplaćujem 300 eura po satu - i oni uvijek žele izlaziti sa mnom", priča Kezia Noble koja je u ljeto 2006. pila piće u londonskom baru kada joj je prišao muškarac kojeg nije poznavala, a kako je radila kao model na pola radnog vremena, za tada 25-godišnjakinju to nije bila neuobičajena pojava.

Međutim, umjesto da je pokušao 'užicati' njezin telefonski broj, ovaj tajanstveni stranac imao je ponudu za nju - pitao ju je je li zainteresirana za zaradu dodatnog novca pomažući samcima?

Ovaj stranac je radio za tvrtku koja je vodila trening kampove za muškarce kako bi poboljšali njihovo samopouzdanje sa ženama, rekla je Kezia, sada 41-godišnjakinja, prenosi 24.hr.

"Svakog vikenda dovodili bi četiri žene u dvadesetima s kojima su ti muškarci vježbali. Bila sam totalni skeptik. Sjećam se da sam razmišljala kako to jednostavno nije za mene. U to vrijeme sam mislila da se privlačnost temelji na kemiji između dvoje ljudi, da to nije nešto što biste mogli uvježbati", ispričala je.
 
Međutim, Kezia je bila zainteresirana naučiti više, a dobivala bi oko 200 eura za samo dva sata svog vremena.

"Stvarno me zanimala psihološka strana toga pa sam otišla vidjeti o čemu se radi. Ulazeći, mislila sam da će grupa biti sastavljena od pravih štrebera, ali neki dečki su stvarno dobro izgledali. Nisam ni pomislila da mogu imati problema u razgovoru sa ženama…, a onda su otvorili usta", priča Noble.

Kezia je rekla kako je većina njezinih razmjena s nesretno zaljubljenim samcima bila puna neugodnih šutnji i potpuno je nedostajao kontakt očima. I dok nije imala problem reći dečkima gdje griješe, zaključila je da su druge žene više bile zaokupljene pokušavajući biti ljubazne.

"Bila sam nekako brutalna, ali moji su komentari jako dobro prolazili. Vraćala sam se svaki vikend i u roku od nekoliko sedmica davali su mi privatne klijente za rad", kaže.

Nakon što je s 15 godina napustila školu bez ikakvih kvalifikacija, Kezia se bavila manekenstvom i imala niz bogatih momaka koji su joj podmirivali troškove života.

Ostatak teksta pročitajte na OVOM linku.