Skandal svjetskih razmjera zataškan

Mediji zašto ste ovo sakrili? Skupina ruskih hakera pod nazivom ‘ Cyber Berkut’ objavili su otkrivajuću snimku lažnog pogubljenja jednog od ISIL-ovih zatočenika. No, ono što je izazvalo razne reakcije to što je snimka hakiranjem ukradena iz telefona jednog od američkih senatora Johna McCaina.

Lažno ubistvo ISIS-a odvija se u pravom filmskom studiju a prikazuje lažnog zatvorenika (glumac) kojeg se lažno pogubljuje ispred kamere. Drugi glumac koji glumi operativca islamske države, obučen u crno stavlja nož na grlo prvog glumca te glumi presijecanje grla, piše veteranstoday.com.

Ako se prisjetimo avgusta 2014. godine teroristi islamske države izdali su nekoliko videa smaknuća. Njihove žrtve nekim čudom bile su mirne, a nakon što su mirno izgovorile posljednje riječi ‘umrle’ su u rukama terorista. Već tada internetskim bespućem širile su se informacije kako su smaknuća odglumljena, odnosno kako je sve namješteno kako bi se u svijetu širio paranoični strah od ‘terorista’ a taj strah služio je samo za uvođenje novih policijskih kontrola nad građanima ovoga svijeta.

Amerikanci su u više navrata optuženi za izrežirana smaknuća pripadnika islamske države. Čak je i studentica Univerziteta u Nevadi, Ivy Ziedrich, poručila Jeb Busu da je njegov brat George Bush zapravo stvorio današnji ISIS, a što je Hilary Clinton na jedan način i priznala kada je javno rekla da je SAD zajedno s Izraelom stvorio Al-Qaedu, preteču ISIS-a, a istina koju je Hillary Clinton rekla nije naišla ni na kakve reakcije. Tako je i sada. Ovim se pokazalo da Amerikanci, ne samo da brutalno varaju čitav svijet, već na tim lažima grade svoju reputaciju ‘branitelja’ svijeta, a pod tom matricom straha od glumaca ISIL-ovaca, gradi se svijet baziran na apsolutnoj policijskoj i obavještajnoj kontroli. Pod krinkom oslobađanja od tih terorista uvode se zakoni i propisi koji sve više ograničavaju ljudske slobode, i svi su uvjereni da je ta kontrola namijenjena opštem dobru, iako je to daleko od dobra, a bliže podmukloj prijevari na kojoj se gradi Novi svjetski poredak. Ovo je istina o ISIS-u.

Pogledajte video, koji je do sada pregledalo preko 30 hiljada ljudi, no iz nepoznatih razloga on nije pušten široj javnosti, iako je prema riječima gore navedenih hakera ovo skandal svjetskih razmjera.