Torbe pune kokaina

Poprilično šokirana bila je australska granična policija kada je na luksuznom kruzeru Sea Princess kod dvije mlade Kanađanke pronašla drogu vrijednu 30 miliona dolara.

Tačnije, u njihovim torbama pronašli su nevjerojatnih 95 kilograma kokaina i ne bi u cijeloj ovoj priči možda bilo ništa neobično da Melina Roberge (22) i Isabelle Lagace (28) cijelo svoje ludo krstarenje s hrpom bijelog praha nisu dokumentovale s "milion" fotografija. 
Djevojke su zatrpale svoje Instragam profile s fotografijama luksuza, te će im to vjerojatno biti i posljednje fotografije u životu budući da je kazna u Australiji za švercanje tolike količine kokaina doživotni zatvor. 
I 63-godišnji Andre Tamine koji će, naravno, praviti društvo djevojkama u sudnici bio je u društvu glamuroznih mula, a njegova uloga u cijeloj ovoj priči još uvijek nije poznata. 
Inače, djevojke su na svoje putovanje života krenule još prije dva mjeseca u engleskom Southamptonu, a vjeruje se da je posljednja tačka krstarenja trebala biti upravo Australija.