Korak od

Američki model Lauren Williams vlasnica je najdužih nogu u Sjedinjenim Američkim Državama. Od kuka do pete dužina njenih nogu ravno je 124 centimetra. Ova 26-godišnja Teksašanka velika je ljubiteljica sporta i priznaje da je oduvijek bila viša i imala duže noge od drugih.

Kaže kako su svi članovi njene porodice visokog rasta i dodaje da je ova titula jako veseli.
 
- Ljudi mi stalno daju komplimente jer sam visoka i jer imam tako duge noge. I ja i moji prijatelji smo jako uzbuđeni zbog ove nove titule. Oduvijek sam imala duge noge, ali nisam ni sanjala da će se oko toga dići tolika prašina. Ne sjećam se kada sam tačno shvatila da imam tako duge noge, a najčešći komentar koji čujem je 'Blago tebi' - kaže Lauren.



"Ne sjećam se kada sam tačno shvatila da imam tako duge noge, a najčešći komentar koji čujem je: 'Blago tebi'", rekla je ona.

Dodala je da su svu članovi njene porodice visoki, pa je genetika u njenom slučaju odradila svoje, Loren je visoka 195 centimetara.



Sada planira da se posveti karijeri modela jer je zbog nove titule stekla popularnost, ali najviše voli da pozira za sportske brendove. Zanimljivo je da joj visina, koja prevazilazi prosječnu visinu muškaraca, ne predstavlja nikakav problem, te da i pored toga nosi vrtoglavo visoke štikle.