Baš kao u sapunicama

U središte zbivanja ove sedmice došla neimenovana Amerikanka koja je časopisu Ebony dala šokantnu ispovijest. Kako prenosi Daily Mail, anonimna djevojka šest je mjeseci hodala i imala seksualne odnose s polubratom, a Coreyja je upoznala tokom ljetovanja na Bahamima.

Između njih je ubrzo zaiskrilo, a nakon što im je romansa postala ozbiljna, djevojka je odlučila dečka upoznati s roditeljima. No te je večeri umjesto smijeha, u njenoj kući zavladao muk i nevjerica.
"Svojim sam roditeljima rekla da sam upoznala čovjeka svog života, a oni su ga željeli što prije upoznati. Corey je također bio uzbuđen. Toliko je slušao o mojoj porodici pa je osjećao kao da ih već poznaje. Roditelji su pozvali još gostiju, a u trenutku kad sam Coreyja išla predstaviti tati, on je bio okrenut leđima, prenosi index. Ugledavši mog dečka, ispustio je tanjur iz ruku, a Corey je samo uspio izustiti: Tata?", prepričala je prizor kao iz sapunice djevojka. 
  
Njen stric te je večeri priznao kako mu brat ima tajnu porodice, još jednu suprugu, sina i dvije kćerke. "Zabavljala sam se s vlastitim bratom, i to šest mjeseci. Nikad to neću oprostiti svom ocu. Mojoj se majci slomilo srce, a tek meni", priča djevojka koja nije željela upoznati svoje polusestre, trenutačno odlazi na psihoterapije, dok su njeni roditelji u procesu rastave.