Britanka Nicole Lindsay (24) iz Glasgowa proživljava pravu noćnu moru nakon što je saznala da je njen dugogodišnji dečko Lee, sa kojim se seksala, zapravo - žena!

Istinu joj je saopštila policija nakon što su uhapsili njenog "muškarca". Utvrdili su da se radi o lezbijki Samanthi Brooks iz Londona, koja je već "ležala" u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja 14-godišnje curice.

- Kada mi je policija rekla da je Lee žena, nisam mogla vjerovati. Bila sam u takvom šoku da sam se počela smijati - priča samohrana majka dvije djevojčice stare šest i dvije godine.

- Imam mučnine i noćne more od same pomisli kako je Lee obmanuo mene i moju porodicu - kaže Nicole. Kako bi bila uvjerljivija Samantha je čak obavljala nuždu stojećki. Policija je među njenim stvarima pronašla drveni držač za toaletni papir preko kojeg su bila navučena četiri kondoma. 'Napravu' je koristila za seksualne odnose sa Nicole, piše People.

- Ja sam stidljiva i ne osjećam se dobro gola pred partnerom. Lee je rekao kako ima isti problem jer je imao rak testisa. Takođe, nikada nije skidao majicu jer je tvrdio da ima veliki ožiljak na prsima. Sada mi je jasno da je zapravo imao grudi koje je zamatao zavojima - prisjeća se Nicole.

Ona je prvi put stupila u kontakt sa Samanthom 2001. putem društvene mreže, kada je imala tek 14 godina. Ali, s obzirom da su živjeli stotinama kilometara jedna od druge upoznali su se tek 2006., na njen 18 rođendan. Nicole je već tada imala bebu od 18 mjeseci, ali više nije bila u vezi sa ocem. Počeli su vezu na daljinu te su se redovno viđali vikendima, prenosi 24sata.

Prekinuli su 2007., nakon što je Samantha završila u zatvoru na godinu i pol zbog napastovanja djevojčice. Rekla je Nicole kako je u zatvoru jer je pretukla pedofila. Nakon što je izašla ponovo je kontaktirala Nicole, koja je već tada bila trudna sa svojom drugom kćerkom.

Ponovo su započeli vezu te je "Lee" čak i zaprosio Nicole. Trebali su se vjenčati u martu 2010. Ali, veza im se počela raspadati jer je Nicole sumnjala da joj Lee nešto skriva. Počeo se dopisivati sa njenom prijateljicom (20) te ju na kraju i ostavio zbog nje. Policija je Samanthu uhapsila u septembru nakon dojave. Optužena je za navođenje na seks prevarom.