VESELI DUO

Kćerka je otkrila da joj mama izgleda toliko mlado da ljudi misle da su sestre.

U videu, veseli duo odgovarao je na pitanja koja im često postavljaju zbog maminog mladolikog izgleda, piše The Sun.

U isječku na svom računu @lobadakuma rekle su:

- Pitanja koja nam postavljaju u javnosti: Jeste li vi sestre? Ne, mama i kćerka. Kolika je razlika u godinama? 23 godine. Koliko ste obje visoke? 177 i 180 centimetara. Odakle ste? Ukrajina. Mnogi su bili iznenađeni koliko slično izgledaju i htjeli su znati mamine "tajne ljepote". Jedan je korisnik napisao: Ko je mama, a ko kćerka?" Drugi je komentirao: Vrlo ste lijepe obje, a treći: Ko je ko?

Mama je s vremenom prikupila veliki broj pratitelja zahvaljujući svojim zabavnim videima. Na jednom je pozirala u hlačama sa šljokicama i kratkom topu uz riječi: "Život počinje u 40-im. 40-te su nove 20-te".

Mama i kćerka stalno su zajedno, zajedno rade razne zabavne stvari, a sve to i dokumentiraju u videima.

Zanimljivo je da se čak često i slično odijevaju, tako da je ponekad zaista teško raspoznati jesu li majka i kćerka ili možda sestre.

Naime, kako su napisale u TikToku, majka ima 41 godinu, a kćerka 18, no ta razlika, kako tvrde brojni korisnici, a i one same, djeluje puno manje.

Majka osim nje ima i još jednu manju kćerku, a i ona se s njima često pojavljuje u videima.

@lobadakuma We get these questions asked too many times 😅🧡 @masha #qanda #mumanddaughter #fyp ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read
Izvor: Faktor/The Sun