Dvogodišnja Tianna Lewis McHugh pati od izuzetno rijetkog poremećaja, pod nazivom refleksni anoksični napadaj, a otkako joj je poremećaj otkriven kod doktora, dok je imala samo 18 mjeseci, malena Tianna je preživjela već 10 napadaja, a najozbiljniji od njih trajali su i do dva sata.

Kad zaplače, njena koža pobijeli, tijelo joj se zgrči i srce joj prestane lupati te ona prestane disati. Golom oku njeno tijelo izgleda i doslovno jeste beživotno, objašnjavaju njezini roditelji Ceri Lewis i Andy McHugh, piše "Daily Mail".

Djeca koja inače pate od tog poremećaja, reaguju na rjeđe specifične situacije, poput jake boli, straha od letenja, ali Tianna nikako ne smije zaplakati, jer bi joj to mogao ujedno biti i posljednji plač u životu.

"Prvi put kad se to dogodilo izgledalo je kao da je mrtva. Uzela sam je u naručje, ona je plakala nekoliko sekundi i onda smrtno problijedila. Mislila sam da je umrla", objasnila je njena majka.

Roditelji se, otkako joj je otkriven poremećaj, trude svim snagama da je čine veselom i bezbrižnom, a pogotovo paze da se ne povrijedi ili da joj se ne dogodi bilo što, što bi je natjeralo u plač.