Australijska avio-kompanija ”Erotic airways “ specijalizovana je baš za ovu vrstu usluga. Oni nude specijalno iskustvo - ultimativnu zabavu za odrasle na visini od jedne milje.


A da biste mogli da iskusite čari ove vrste zabave, potrebno je da izdvojite između 675 i 875 dolara za dvije osobe. Ukoliko poželite da iskusite ”trojku“, dodatni putnik ili putnica mogu da vam se pridruže za dodatnih 75 dolara, koliko plaćate i za svakog sljedećeg putnika.

Dakle, kolektivna zabava nakon glavnog djela cijene uopšte ne ispada skupa. Naravno, pod uslovom da imate dovoljno za osnovnu varijantu.

Ovaj ekskluzivni vid zabave odavno je poznat među svijetskim džetseterima i onima koji imaju dovoljno duboke džepove da je priušte. Australijanci su se dosjetili da na tome zarade nudeći putnicima let avionom ”Beech H-18S“, dvomotorac poznat po bezbjednosti i pouzdanosti. Moguće je iznajmiti avion i za internacionalne letove, što se dodatno plaća. Diskrecija je, naravno, garantovana.
Pa ko voli - nek izvoli!

Cjenovnik:

- „Stayers“ sekspedicija (jedan sat leta) - 875 dolara
- „Players“ sekspedicija (40 minuta leta) - 675 dolara
- Ekstraputnik („trojka“ i slične varijante) - 75 dolara po putniku

Za ovaj novac dobija se dupli krevet sa satenskom posteljinom, prostor koji je kompletno odvojen od pilotskog kokpita, šampanjac, čokolada, kao i dodatne usluge po sistemu „samo recite šta treba“!

”Erotic airways “ korisnima njihovih usluga nudi i specijalne pakete, kao što su oni za medene mjesece i godišnjice braka. Gratis se dobijaju paketi za siguran seks, kao i sertifikat „Mail hi Sexpiriense“, formalna potvrda da ste avanturista koji je okusio apsolutnu slobodu seksa.