MNOGI JE OSUDILI

Majka koja ima 11 djece s 8 različitih muškaraca odgovorila je kritičarima koji su je optužili da toliko djece ima samo da bi mogla živjeti od alimentacije i dječjeg doplatka.

Phi iz Memphisa stekla je viralnu slavu na TikToku, gdje često dijeli detalje o svom životu s 11 djece. Ali zbog toga je često na meti trolova, od kojih neki ističu da im je žao njezine djece, dok se drugi pitaju rađa li djecu kako bi se okoristila.

@phieudoraa Replying to @its_michon ♬ Funny Laugh no no no - Sound Effect
Phi je podijelila video u kojem je pokazala dokumente prema kojima od alimentacije zarađuje samo 10 dolara mjesečno po djetetu.

"Muka mi je objašnjavati zašto sam rodila 11 djece s osam muškaraca. Objasnit ću to sada pa da me više ne ispitujete. Ako imate jedan i oduzmete jedan, ostaje vam nula. Ali ako imate osam i oduzmete tri, još uvijek imate pet. Da imam samo jednog muškarca i da on ode ili umre, moja djeca ne bi imala oca. Ali ako ih imam osmero i troje ode ili umre, moja djeca i dalje imaju pet očeva", rekla je.

Međutim, njeno objašnjenje mnogima se nije svidjelo, a neki su je i ismijali.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi🍭
"Za ime Boga, prestanite se razmnožavati", "To nisu Pokemoni da ih moraš skupiti sve", "U određenim trenucima treba primijeniti kontrolu rađanja", "To što radiš je zločin", neka su mišljenja ispod njenih videa.