Šta vi mislite o njima kao paru?

Mogu li oni biti novi holivudski par o kome će brujiti mediji? Kako navode britanski izvori oni su proveli noć u hotelu sa četiri zvjezdice u zapadnom Holivudu.

Kako saznajemo to je bila “romantična večera” uz crveno vino koju je Gerard platio. Škotski glumac (46) se družio sa pjevačicom koja je mlađa od njega 21 godinu. Poslije toga su se navodno uputili ka obližnjem hotelu, do koga su odšetali u zagrljaju.

Ovo bi moglo značiti da je škotski glumac raskinuo vezu sa dizajnerkom enterijera Morgan Brown, sa kojom je u vezi od maja 2014. godine. Ipak nemojte donositi zaključke prebrzo. Njihovi bliski poznanici tvrde da je to bilo samo prijateljsko druženje i da oni nisu bili intimni.

Takođe saznajemo da se oni poznaju već neko vrijeme, i da među njima zapravo ne postoji ništa više sem iskrenog prijateljstva.

Nama ostaje da se malo strpimo dok ne dobijemo neke informacije od Rite ili Gerarda lično. Ovo bi svakako bio nesvakidašnji spoj, i interesantan početak 2016. godine. Šta vi mislite o njima kao paru?