U BRAKU OD 2018. GODINE

Justin i Hailey Bieber uskoro će postati roditelji, a sretne vijesti o prinovi objavila je u videu na Instagramu.

Manekenka je podijelila snimak sa njihove obnove zavjeta, gdje Hailey nosi dugu, čipkastu bijelu haljinu i veo, naglašavajući njen sve veći stomak. Uključila je i nekoliko fotografija, kako stoji sa Justinom na polju.

Dok drži ruke oko njenog stomaka, Justin stoji iza nje, pokazujući njihove usklađene burme. TMZ prenosi da je Hailey trudna više od šest mjeseci.

Justina i Hailey je 2009. godine prvi put upoznao njen otac Stephen Baldwin na premijeri Justinovog dokumentarnog filma "Never Say Never". Par je potom imao kratku vezu 2016. godine nakon prekida u njegovoj decenijskoj romansi sa Selenom Gomez.

Potom su obnovili svoju vezu 2018. godine i u braku su od septembra te godine. Kao način da proslave svoj brak, par je po drugi put rekao "Da" godinu dana kasnije na raskošnoj svadbenoj ceremoniji u Južnoj Karolini.

Od tada su i Justin i Hailey bili otvoreni o svojim planovima da zasnuju zajedničku porodicu.

U oktobru 2019. godine, pjevač je nagovijestio svoju želju da jednog dana ima svoju djecu tako što je objavio snimak oca koji se igra s bebom, napisavši tada na Instagramu: "Ovo je nešto čemu se radujem".