Dobro skrivana tajna

Scarlett Johansson udala se za francuskog novinara Romaina Dauriaca na tajnoj ceremoniji, neposredno nakon rođenja njihove djevočice Rose.

Izvori su potvrdili za Page Six da je glumica, koja je nedavno viđena sa zlatnim prstenom na prstenjaku, uplovila u bračnu luku. Iako sama Scarlett nije željela komentirati glasine o vjenčanju, navodno se vjenčanje dogodilo ubrzo nakon što je slavni par postao roditeljima u rujnu. 
Izvor koji je odao tajnu o vjenčanju tvrdi pak: "Scarlett i Romain su se vjenčali na vrlo intimnoj ceremoniji nakon rođenja djeteta. Vjenčanje je obavljeno u najvećoj tajnosti, jer su oboje željeli zadržati privatnost." 
Iako se prethodno nagađalo da bi se Scarlett mogla udati u Romainovom rodnom gradu, Parizu, navodno se vjenčanje održalo na tajnoj lokaciji u SAD-u. 
Zvijezda filma 'Lucy' prošlog je mjeseca navršila 30 godina, a kći Rose rodila je početkom rujna. Glasnogovornik obitelji izjavio je da par moli za privatnost, jer ne žele da njihova djevojčica odrasta pod budnim okom javnosti. 
Inače, par koji je počeo izlaziti 2012. godine, zaručio se u avgustu 2013., no glumica je više puta izjavila da ne žeri juriti ni u što i da uživa u zarukama. No u srpnju je objavljeno da je, tad trudna, Johansson izjavila na jednom tulumu da će se vrlo brzo udati. 
Početkom listopada Dauriac je viđen sa zlatnim prstenom na lijevoj ruci, a u studenom su se rasplamsale glasine nakon što je Scarlett viđena s nečim što je izgledalo kao tanka burma na lijevoj ruci, ispod zaručničkog prstena.