Šok i suze

Pjevačica je priredila iznenađenje majci Monici tijekom snimanja showa 'Oprah Winfrey: Novo poglavlje'. Darovala joj je luksuznu kuću na svom rodnom Barbadosu.

Tokom Rihannina intervjua s Oprah Winfrey u showu 'Oprah Winfrey: Novo poglavlje' bilo je puno suza. Pjevačica je plakala govoreći o odnosu s bivšim dečkom Chrisom Brownom koji ju je 2009. godine brutalno pretukao i lošem odnosu s ocem. No tokom intervjua bilo je i sretnih trenutaka zahvaljujući izneneđanju koje je pjevačica priredila majci.

Rihanna je šokirala majku Monicu Braithwaite kojoj je kupila novu raskošnu peterosobnu kuću na Barbadosu. Oprah je pozvala Monicu u kuću pod lažnim izgovorom da će zajedno s kćeri snimati epizodu za talk show. Kada je stigla pred kuću, objasnila joj je kako njezina 'dobra kći' ima iznenađenje za nju.

Grleći majku Rihanna je plakala govoreći: "Oh, mama ti si tako divna". Gledajući kćer, Monica je djelovala zbunjeno i zabrinuto na što joj je pjevačica kroz šalu rekla kako se ne mora brinuti jer nije trudna.

"Željela sam već dugo ovo učiniti za tebe. Bila si nevjerojatna majka, borbena, i večeras ćeš otići odavde s ključem ove kuće", rekla joj je Rihanna na što se njezina šokirana majka rasplakala.

"Moj Bože, ozbiljno?" vrištala je Monica na što joj je Rihanna ponosno rekla: "Da, to je sve tvoje djevojko. Pogledaj uokolo, pogledaj bazen".

Monica je zatim zaključila kako je prva gošća u njezinoj novoj kući bila kraljica televizije.

"Moram imati tvoju sliku na zidu. Moja prva gošća u kući je Oprah, to je nevjerojatno", rekla je oduševljena Monica koja je Oprah zatim otkrila zbog čega se najviše ponosi svojom kćeri.

"Ponosna sam na nju jer je ostala tako skromna i bliska sa svojom obitelji. To je ono na što sam jako jako ponosna", zaključila je Rihannina majka.