POZNATI PAR

Sacha Baron Cohen i njegova supruga Isla Fisher objavili su da se razvode nakon 14 godina braka. Par je vijest o razvodu podijelio u zajedničkom Instagram Storyju.

"Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od dvadeset godina, konačno odlažemo naše rekete. Godine 2023. zajedno smo podnijeli zahtjev za raskid braka", piše u objavi.

"Uvijek smo davali prioritet našoj privatnosti i radili smo na ovoj promjeni. Zauvijek dijelimo predanost i ljubav prema našoj djeci", napisala je Isla.

Fisher i Baron Cohen vjenčali su se 15. marta 2010. i imaju troje djece.

Prvi put su se upoznali 2001. na zabavi u Australiji, mnogo prije nego što se Cohen proslavio filmom "Borat" iz 2006.

"Bila je urnebesna. Bili smo na vrlo pretencioznoj zabavi, a zbližili smo se zbog toga što smo zbijali šale o drugim ljudima na zabavi", prisjetio se Baron Cohen njihovog prvog susreta u intervjuu za The New York Times 2020. godine. "Odmah sam znao da je to to"

Par se zaručio 2004., a tri godine kasnije dobili su svoje prvo dijete.

Podsjećamo, glumica Rebel Wilson je u svojoj novoj knjizi koja je objavljena 2. aprila optužila Barona Cohena za nedolično ponašanje na setu filma "(Ne)Profesionalac" iz 2016 godine što je izazvalo veliki skandal. Glumac je oštro odbacio optužbe, no nije poznato da li je sve to dovelo do kraja njegovog braka.