Khloe Kardashian je postala meta izrugivanja nakon što je objavila fotošopiranu fotografiju svoje mačke koja se zove Grey Kitty.

"Je li ova žena normalna? Ovo je preraslo u bolest", "Prvo je fotošopirala vlastitu djecu, a sada je prešla na jadnu mačku", "Više ni ljubimci nisu sigurni", "Khloe više nema dodira sa realnošću. To je očigledno", neki su od komentara.

Pojedini fanovi su stali u njenu odbranu te naveli da su ruske plave mačke toliko lijepe da ponekad mogu djelovati nerealno.


Screenshot: Instagram/khloekardashian

Iako i druge članice porodice Kardashian svakodnevno koriste Photoshop, Khloe je poznata po tome što joj se često omakne greška prilikom uređivanja fotografija.

Između ostalog, pratitelji su je nedavno ismijavali zato što joj fali dio podlaktice na fotografiji na kojoj pozira sa svojom majkom Kris Jenner.


Foto: Instagram/khloekardashian

Khloe je zatim odgovorila na brojne negativne komentare koje je dobila na društvenim mrežama.

"Pročitala sam smiješnu priču o tome kako fotošopiram svoju podlakticu. Zašto bih to radila? Volim Photoshop, ali je moja podlaktica sasvim normalna", napisala je.

Osim toga, nju često kritikuju zbog plastičnih operacija i smatraju da ona više ne liči na sebe. Khloe također negira da je ovisna o odlascima pod nož i tvrdi da je operisala samo nos.