MEDIJI SE RASPISALI

Tom Cruise (61) primijećen je na zabavi u londonskom Mayfairu s Elsinom Kairovom (36), kćerkom istaknutog ruskog zastupnika i bivšom suprugom oligarha koji trguje dijamantima.

- Bili su nerazdvojni, očito su par. Činilo se da je opčinjen njome - rekao je jedan gost na ruskom za Daily Mail.

Priča se da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Squareu oko 21 sat prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju.

Kairova, odjevena u crnu haljinu bez naramenica s dijamantnom mašnom, pozirala je za fotografiranje sa Avramenko Alienom, bivšom takmičarkom Miss Evrope, prije nego što je izašla na plesni podij sa svojom zvijezdom "Top Guna".

Cruise i Kairova navodno su zajedno napustili događaj u ranim satima.

- Cruise je bio vrlo ljubazan - stalno su ga tražili da se fotografiraju s njim i pristojno je odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom da gospodin Cruise ne želi nikakve fotografije - rekao je izvor.

Proveo je većinu noći plešući s Kairovom, ali u jednom trenutku se samo bacao usred grupe žena.

Bivša manekenka, koja ima britansko državljanstvo, prethodno je bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je dijelila vilu vrijednu 22 miliona funti na imanju u Wentworthu u Surreyju, kao i kuće u Londonu vrijedne 18 miliona funti.

Imali su nekretnine u Dubaiju i na Cipru, ali i automobile, nakit i umjetničke kolekcije vrijedne milione funti.

Njihov razvod dospio je u medije tokom ljeta jer je Kairova bila optužena za skrivanje znatno velikog dijela imovine od svog bivšeg supruga, uključujući kolekciju torbica vrijednu milion funti.

Cruisea niko nije povezivao ni s kim od njegovog razvoda od treće supruge Katie Holmes, prije 15 godina, iako se nedavno pričalo da se zabavlja sa Shakirom, kao i sa svojom kolegicom iz "Nemoguće misije" Hayley Atwell.
 
Izvor: Faktor/Daily Mail