POTAKNUO GLASINE O VEZI

Tom Cruise (61) nedavno je uočen u društvu nekadašnje ruske manekenke Elsine Khayrove (36) čime je potaknuo glasine o novoj vezi.

Naime, Cruise je prošle sedmice viđen s Khayrovom na zabavi ispred trga Grosvenor u Londonu. Par se navodno pojavio na zabavi oko 21 sat, a većinu večeri proveli su plešući zajedno.

"Bili su nerazdvojni izgledali su kao par. Činilo se da je opčinjen njom", rekao je izvor za Daily Mail.

Izvor je otkrio da su prisutni gosti stalno tražili od Cruisea da se fotografiše s njima, ali on ih je svaki put odbio, a DJ koji je bio zadužen za atmosferu, u jednom trenutku morao javno reći da se Tom Cruise ne želi fotografisati.

Iako nije poznato šta je glumac nosio na svečanosti, Khayrova je stigla u crnoj haljini bez naramenica s volanima duž dekoltea u obliku srca i golemom mašnom ukrašenom kristalima. Cruise i Khayrova su navodno zajedno napustili zabavu u ranim jutarnjim satima.

Kako otkriva Daily Mail, Elsina Khayrova je nekadašnja ruska manekenka, koja je bila u braku s tajkunom Dmitrijem Tsvetkovim. Danas je britanska državljanka, a s bivšim suprugom dijeli više nekretnina u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje svaka vrijedi više od 20 miliona dolara, a također ima udio vlasništva u nekretninama koje se nalaze u Dubaiju i na Cipru. Istaknuli su i daje Khayrova vlasnica skupocjenih automobila, nakita i umjetničke zbirke vrijedne više miliona.

Također, poznato je da je suđenje između nje i ruskog tajkuna bilo poprilično teško i da je dospio u medije tokom ljeta, ali nije jasno je li razvod na kraju i zvanično finaliziran. Tsvetkov je navodno optužio Khayrovu za skrivanje znatne imovine, uključujući njenu kolekciju torbica vrijednu milion dolara, dok je ona njega navodno optužila da je na "crnoj listi u Kremlju".

U međuvremenu, Cruisea su nedavno povezivali s kolegicom Hayley Atwell, koja je odbacila te glasine, a ranije ove godine, mediji su izvještavali da je Cruise bio zainteresiran za Shakiru, nakon što su se družili na utrci Formule 1 u Miamiju.