DETALJI IZ MEMOARA

Britney Spears otkrila da je imala dvosedmičnu vruću romansus Colinom Farrellom prije mnogo godina - upoređujući njihovu brzu aferu sa "uličnom borbom".

Pop zvijezda je o ovoj romansi pisala u svojim memoarima "The Woman In Me". U novom odlomku do kojeg je došao TZM Britney kaže da je prvi put upoznala Colina preko klupskog promotera na snimanju njegovog filma "S.W.A.T" iz 2003. godine

Ona ističe da su se odmah između njih javile iskre, dodajući da su imali mnogo grubog seksa.

"Tučnjava je jedina riječ za to. Bili smo posvuda jedno na drugome, hvatali smo se tako strastveno da je to izgledalo kao ulična tučnjava", napisala je.

Britney je dodala da se njena romansa s poznatim glumcem dogodila nakon što je tadašnji dečko Justin Timberlake raskinuo s njom 2002. godine.

Iako je nije bila preboljela Timerlakea, Britney je samu sebe uvjeravala da se samo zabavljala. Međutim, nije otkrila zašto je romansa trajala kratko.

"Nakratko sam pomislila da bi tu moglo biti nečega. Razočarenja u mom romantičnom životu bila su samo jedan od razloga zašto sam se toliko izolirala od svega. Bilo mi je tako neugodno cijelo vrijeme", istakla je.