I dalje fenomenalno!

Slavna glumica Margo Robi je ovog leta bila u žiži svetske javnosti zbog glavne uloge čuvene Barbi lutke lutke u filmu „Barbie“ Grete Gervig , a u kojem igra sa Rajanom Goslingom.

Australijsku glumicu koja je za ovu ulogu plaćena 12.5 miliona dolara navikli smo da viđamo na crvenom tepihu u glamuroznim i elegantnim izdanjima, a već nekoliko puta je na raznim listama proglašena za najlepšu ženu na svetu.

Dok se odmara sa prijateljima, glumica naravno svoje lice odmara od teške šminke, a telo od sputavajuće garderobe. Kako izgleda kada zanosna Margo skine šminku? Pa, liči na mnoge anonimne, lepe žene.

Paparaci su u par navrata uhvatili zvezdu filma "Barbie" u prirodnom izdanju. Bez fotošopa, filtera i kada u blizini nema stilista koji brinu o njenom stajlingu.

Fotografije su zabeležene na više destinacija, od Grčke do Meksika, a prikazuju kako glumica uživa u morskim radostima sa suprugom filmskim producentom Tomom Akerlijem i prijateljima.

Njena prirodna lepota došla je do izražaja, složićete se.

Inače, Margo Robi je u braku sa Tomom Akerlijem od 2016. godine. Oni su se upoznali 2013. godine, na snimanju istorijske drame „Francuska svita“, u kojoj je Akerli bio asistent režisera. Sprijateljili su se i počeli da sarađuju još više, pa su uskoro zajedno osnovali kompaniju LuckyChap Entertainment, koja je uspešno producirala više filmova. Ušli su u vezu tek kasnije, ali od tada se više nisu razdvajali.

Glasine da su vereni pojavile su se tokom leta 2016. godine, ali ni tada do javnosti nije dospelo mnogo detalja. Zbog toga su fanovi australijske glumice bili prilično iznenađeni kada je otkriveno da su se u decembru te godine venčali, i to na maloj ceremoniji, na kojoj su okupili svega 50 zvanica.

„Moj suprug i ja smo bili cimeri pre nego što smo postali par, tako da sada živim sa svojim cimerom i neverovatno nam je“, rekla je glumica u jednom intervjuu.