PREOKRET U KARIJERI

Poznati brazilski model, Gisele Bundchen uvijek je promovirala zdrav način života, a u kuharici je objedinila recepte za djecu i odrasle, kao i savjete o smanjivanju otpada.

- Silno sam uzbuđena što mogu najaviti svoju novu kuharicu, "Nourish". Uvijek me pitaju što jedem i kako ostajem u formi. Dobra hrana je moja strast i ključna je za zdrav način život - napisala je slavna manekenka Gisele Bundchen (43) koja kreće u novu karijeru, piše Daily Mail.

Zbirka jela uključivati će i priče, te zanimljiva i zdrava jela koja brazilski model priprema kod kuće za svoju porodicu. Na naslovnici stoji da je riječ o "receptima za osnaživanje tijela i hranjenje duše".

Ona je podijelila da je na jedno mjesto prikupila najdraže jednostavne, nutritivno bogate i ukusne recepte njene obitelji, kao i neke self-care rituale koji joj pomažu, posebno u gustom rasporedu koji ima kao zaposlena majka.

Bündchen se prošle godine, nakon 13 godina braka, razvela od bivšeg igrača američkog nogometa, Toma Bradyja (46), a model ima dvoje djece, sina Benjamina (13) i kći Vivian (10).

Izvor: Daily Mail