Britney Spears je spremna da kaže svoju istinu.

Ranije ove sedmice svijet je saznao da se pop zvijezda razvodi nakon godinu braka sa Samom Ashgharijem. Ubrzo nakon toga, počele su da kolaju glasine o tome šta se dogodilo između njih dvoje i šta će se dogoditi nakon razlaza.

Sada, Spears prvi put oktiva njenu stranu priče.
 
Pjevačica je kasno sinoć na Instagramu podijelila video na kojem pleše u minimalističkoj odjeći, a uz to je podijelila i podužu poruku o svojoj situaciji.

- Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno - počela je ona, te nastavila:

- Šest godina je dug period za biti s nekim, pa sam malo šokirana, ali... nisam ovdje da objašnjavam, jer se to iskreno nikoga ne tiče. Ali nisam više mogla da trpim bol, iskreno!

Nakon što se zahvalila svojim prijateljima na porukama za koje je rekla da ih je primala "na neki telepatski način", objasnila je:

- Predugo sam se pravila jaka i moj Instagram može izgledati savršeno, ali je daleko od stvarnosti i mislim da to svi znamo. Voljela bih da pokažem svoje emocije i suze i kako se zaista osjećam, ali iz nekog razloga sam uvijek morala da krijem svoje slabosti. Da nisam bila tatin jaki vojnik, bila bih poslala na mjesta da me popravljaju doktori. Ali tada mi je porodica bila najpotrebnija. Trebalo bi biti voljen bezuslovno, a ne pod nekim uslovima - napisala je.

Spears je svoju izjavu zaključila porukom praticima da će "biti jaka koliko može i dati sve od sebe.

- I zapravo mi ide prokleto dobro! U svakom slučaju, želim vam dobar dan i ne zaboravite se smijeti - poručila je.

Ovo je njena druga objava na Instagramu otkako je otkriveno da su ona i Asghari podnijeli zahtjev za razvod – u prvom je jednostavno napisala da "uskoro kupuje konja", podijelivši fotografiju na kojoj jaše na plaži.
 

Asghari je u srijedu podnio zahtjev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike", prema sudskim dokumentima do kojih je došao Fox News Digital.

Datum razdvajanja para naveden je kao 28. juli.

On je u svom podnesku tražio izdržavanje supružnika i advokatsku naknadu, a nakon što su počele kružiti određene glasine, njegov predstavnik je rekao za Fox News Digital:

- Postoje mnoge tvrdnje da Sam osporava predbračni ugovor i prijeti da eksploatiše svoju bivšu suprugu videosnimcima. Međutim, sve ove tvrdnje su lažne, jer nikakva negativna namjera nikada nije bila usmjerena prema njoj i nikada neće biti. Sam je uvijek i uvijek će je podržavati.

Asghari je prvi javno progovorio o razvodu, napisavši u objavi na svom Instagram storiju: "Nakon šest godina ljubavi i posvećenosti jedno drugome moja supruga i ja odlučili smo da završimo naše zajedničko putovanje."



Dodao je da će "zadržati ljubav i poštovanje koje gaje jedno za drugo".

- Želim joj sve najbolje - napisao je.

Izvor: Faktor/Fox News