RAZGOVOR S MLADIM FANOM

Keanu Reeves je poznat po svom obzirnom odnosu prema svojim fanovima, a novi video koji prikazuje njegov ljubazni razgovor s mladim obožavateljem ponovo je osvojio i raznježio korisnike društvenih mreža.

Holivudski glumac osvojio je simpatije javnosti svojim brojnim dirljivim interakcijama s obožavateljima – uključujući vrijeme kada se improvizirano pojavio na vjenčanju engleskog para koje je upoznao u hotelskom baru i iznenadio sve.

Glumac franšize "The John Wick: Chapter 4" sada je ponovo raznježio internet svojim ljubaznim tretmanom 9-godišnjeg obožavatelja.

U snimku koji je IGN objavio na Twitteru i koji je ubrzo postao viralan, Reeves je upoznao 9-godišnjaka po imenu Noah tokom davanja autograma za njegovu seriju stripova "BRZRKR" u Los Angelesu.

"Ja sam tako veliki obožavatelj", kazao mu je Noah, "Ti si vjerovatno moj najomiljeniji glumac na cijelom svijetu! Najbolji si".

"O, moj Bože, Noah, hvala ti", odgovorio je Reeves te upitao: "Jesi li gledao Dukea Cabooma u filmu 'Toy Story 4'?".

"Da!" Noah je odgovorio smijući se, "On je moj omiljeni lik!"

Reeves tada kreće u akciju, mijenjajući svoj glas u glas lika i gestikulirajući kao Duke u filmu. Mališan se tome posebno obradovao te se nasmijao zajedno s glumcem.

Ljubazni razgovor nije iznenadio one koji prate Reevesovu karijeru, a dobio je brojne komplimente.
"On je i moj omiljeni glumac", pisali su u komentarima uz poruke: "Kakva iskrena interakcija".

"Njegov entuzijazam nikada nije pokoleban tokom svih ovih godina, svaki video koji sam vidio o njemu održava istu količinu strasti, uzbuđenja i ljubaznosti prema bilo kome i bilo čemu", pisali su.

Prošle godine, još jedan viralni video osvojio je srca njegovih obožavatelja, a u kojem je prikazan kako odgovara na nasumična, brza pitanja mladog fana koji ga je prepoznao na aerodromu.