IMA NOVOG DEČKA

Pjevačica Dua Lipa potaknula je glasine oromansi nakon što je zapažena u romantičnom izlasku sa južnoafričkim komičarem Trevorom Noahom na ulicama New Yorka.

Pop zvijezda (27) i deset godina stariji voditelj The Daily Showa viđeni su kako uživaju u romantičnoj večeri u jednom jamajčanskom restoranu u New Yorku.

"Tiho su sjedili podalje od svih ostalih u restoranu. Bilo je jasno da su zaljubljeni jedno u drugo", rekli su svjedoci koji su se zatekli njihovoj blizini.

Nakon večere, par je krenuo u šetnju, pritom ne skrivajući da osjećaju naklonost jedno prema drugom. Susret su zaključili romantičnim poljupcima i zagrljajima, prije nego je svako otišao na svoju stranu.

Ni Dua ni Trevor nisu ranije nagovijestili potencijalnu romansu. No, jasno je da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Njihov spoj dolazi nakon što su se oboje razišli od partnera s kojima su bili oko dvije godine.

Posljednja javna ljubavna veza Lipe bila je s mlađim bratom Gigi i Belle Hadid, modelom Anwarom Hadidom (23). Par je prekinuo krajem decembra 2021. nakon više od dvije godine veze.

U međuvremenu, Noahova posljednja veza završila je prošlog maja. Voditelj se zabavljao sa 42-godišnjom Minkom Kelly s kojom je započeo vezu 2019. godine.