EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE

Britney Spears je na Instagramu objavila fotografije na kojim pozira naga, zbog čega mnogi fanovi smatraju da ima problema s psihičkim zdravljem.

"Nekoliko fotografija koje su nastale kada sam posljednji put bila u Meksiku, prije nego što sam bila trudna. Zašto izgledam 10 godina mlađe kada sam na odmoru?", napisala je u opisu.

"Nemojte potcjenjivati moju sposobnost da se sama fotografišem uz pomoć selfie štapa. Ovo je bilo prije nego što sam bila trudna", ponovo je napisala.

Podsjećamo, Britney je i ranije objavljivala "škakljive" fotografije, ali njeni pratitelji smatraju da je sada otišla predaleko. Njen otac Jamie Spears je od 2008. godine imao starateljstvo nad njom i njenom imovinom.

Sud je ukinuo starateljstvo u novembru prošle godine, a pjevačica je tada navela da za nju počinje novi život i da želi uživati u slobodi.

"Ne govorim da bi se Britney trebala prestati fotografisati naga, ali mislim da je pretjerano objavljivati ih gotovo svakog dana", navela je jedna korisnica Instagrama.

"Britney, volimo te, ali mislimo da je vrijeme da ponovo posjetiš psihologa", dodala je druga.

"Očigledno je zašto je bila pod starateljstvom. Totalno je skrenula s uma. Znam da sam u manjini, ali sam ipak na strani njenog oca", također je jedan od komentara.

Neki fanovi je uprkos svemu podržavaju. Smatraju da je ona žrtva duplih standarda na društvenim mrežama. Naveli su da je sramotno to što je široj javnosti sasvim uredu da se glumica Hilary Duff fotografiše naga za magazin Woman's Health, a da se zbog istog postupka diže hajka na Britney.