Ashton Kutcher i Mila Kunis poljupcem u javnosti potvrdili su svoju vezu, što je shrvalo njegovu bivšu suprugu Demi Moore.

Izvor blizak glumici otkrio je kako je glumici srce slomljeno, donosi ShowbizzSpy.

"Demi ne može vjerovati da je Ashton tako brzo krenuo naprijed. Srce joj je slomljeno. Iako ju je Ashton stalno varao, riječ je bila o djevojkama na koje bi slučajno naišao. Ni s jednom nije bio u vezi kao što je sad slučaj s Milom. Bilo joj je preteško vidjeti fotografije na kojima Ashton ljubi drugi ženu. Znala je da je između njih gotovo, ali potajno se nadala da još postoji mogućnost da se pomire. Sad zna da se to neće dogoditi", tvrdi izvor blizak glumici te dodaje kako je glumici bilo teško svaki put kad se su se Ashton i Mila spominjali zajedno, prenosi Tportal.

"Sad kad zna da je Ashton u novoj vezi i da je ta djevojka toliko mlađa od nje, čini joj se kao da joj je netko zabio nož u srce", tvrdi izvor.

Glumica se nedavno udaljila i od svoje tri kćeri. One više nisu mogle podnositi njenu depresiju, a Demi je smetalo što su ostale u dobrim odnosima s Ashtonom unatoč tome što su se njih dvoje razišli.