Pop kultura dobra je ulaznica mnogima za ulazak u svijet slavnih.

Jedan američki portal sastavio je listu osoba koje su uspjele, iako nemaju talenta.

Nekima od njih karijera je bila kratkog vijeka, ali mnogi i dan danas nastupaju.

Američki glumac David Hasselhoff slavu je stekao ulogom u Spasilačkoj službi. No u Austriji i Njemačkoj on je poznatiji po svojim pjesmama. Za njegove koncerte traži se karta više, a osvaja i muzička ljestvice.



Iako sigurno znate samo jednu njihovu pjesmu trio Hanson prodao je čak 16 miliona albuma u svojoj desetogodišnjoj karijeri.



Na ovoj listi našla se i Rebecca Black. Mladu Rebeccu često znaju nazivati najgorom pjevačicom, a njen video spot 'Friday' čak je proglašen i najgorim video spotom. Svejedno pjesma se našla na Billboardovoj ljestvici, a Rebecci je donijela i unosan ugovor.



Ashley Simpson, sestra nešto poznatije Jessice također se okušala u muzičkim vodama. Ali kako piše ovaj američki portal od slušanja njene muzike moglu bi oglušiti.



Bivši suprug Britney Spears Kevin Federline, također je odlučio zapjevati ali njegove snove ubrzo je srušila krtitika ali i publika.



Iako poznatija po svojim pokušajima odvikavanja od droge i alkohola Lindsey Lohan je čak snimila i album. Njen debi album ostvario je čak i zlatno izdanje.



Bogata nasljednica Paris Hilton novac je odlučila uložiti u svoju muzičku karijeru. No ona nije bila dugog vijeka.



Sjećate li se pjevača koji se zove Lou Bega? Nekad davno osvojio nas je hitom Mambo No 5. No na tome je i ostalo.



Ice je bio prvi reper koji je osvojio Billboardovu top ljestvicu, ali poslije hita Ice Ice Baby niko ga se više i ne sjeti.



I glumac Mark Whalberg imao je izlet u muzičke vode. Umjetničkim imenom Marky Mark nastupao je sa skupinom Funky Bunch, a čak mu je dobro i išlo.

Ko se još našao na ovoj listi pogledajte ovdje.